Allt inom barninredning

Hej och hallå alla mammor och pappor, farmödrar och mormödrar, bonusföräldrar eller vem du nu än är och hur just din familj ser ut, som är intresserad av att köpa något inom barninredning! Det finns en butik som vänder sig till alla intresserade inom barninredning i Karlstad med flera orter och namnet är Lilla Butiken. Det är så roligt att ni läsare fortfarande önskar att jag ska skriva om olika företag eller de butiker som jag tycker särskilt mycket om. Tack för era kommentarer och idag ska jag gå ert önskemål tillmötes angående att ni mer eller mindre krävde att jag skulle skriva om just Lilla Butiken igen. Det är ett halvår sen jag skrev om det här stället senast så visst håller jag med er om att det är hög tid att skriva om det nu till alla er fantastiska och underbara följare här på bloggen!  

Julklappar och presenter både till mina egna barn och syrrans blev det inhandlat på Lilla Butiken. Snart flyger vi iväg hela familjen för en skön vecka på Kanarieöarna. Badshorts, solhattar och baddräkter, allt som vi har behövt till barnen har vi också kunnat köpa i denna butik. Den hjälpsamma personalen har till och med beställt produkter som inte funnits i sortimentet, när jag bett om det. Vilken god service! Lilla Butiken är ett ställe för alla oss som är ute efter högkvalitativa produkter för vi vill bara ge det allra bästa som finns till våra barn. Det här är en butik som jag har haft stor glädje och nytta av att handla i så jag kommer fortsätta att komma tillbaka! Barninredning för oss i Karlstad eller i Arboga eller på andra platser häromkring, det finner du i Lilla Butiken!