KärnKraft-Mental Träning

God eftermiddag och välkomna till mig här på bloggen nu efter lunchen. Så här är det alla mina kära läsare att jag har precis tagit mig en liten tupplur på en kvart. Det här med barn och familj och heltidsjobb kan få vem som helst att bli stressad. Jag har känt att jag har behövt hjälp med att tagga ner så därför har jag gett mig iväg några gånger till ett företag som erbjuder stresshantering i Härnösand. Jag har fått med mig en mental verktygslåda att bära med mig överallt, det är bra att plocka de verktyg jag har fått ur den här lådan närhelst det behövs, och det är ett företag som heter KärnKraft-Mental Träning som har gett mig den. 

 

Linda Fransson Wallin heter kvinnan bakom det här företaget och hon har i mer än 40 års tid varit intresserad av hur människor tänker och fungerar och hennes deltagande observationer har gett henne en stor kunskap i att hjälpa folk som lider av stress. Hon erbjuder olika kurser inom stresshantering i Härnösand och jag måste verkligen säga att det har hjälpt mig riktigt bra. Det finns som sagt olika kurser att välja på och jag har gått en som heter “stresshantering-lär dig bemästra din stress” hos Linda Fransson Wallin på KärnKraft-Mental träning. Jag har fått lära mig att stanna upp och ta små pauser i vardagen. Det här med att få en stunds mikrosömn efter maten är viktigare än vad man skulle kunna tro. Som tur är har jag en förstående arbetsgivare som låter mig slumra en liten stund på maten varje dag. Nu vil jag skicka med ett råd till alla stressade människor här i dessa delar utav Norrland där jag bor, att gå gärna någon kurs inom stresshantering här i Härnösand!